ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η επιχείρηση μας για την ασφάλεια των συναλλαγών κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία τα οποία μας αποστέλλετε καθ’ όλη την διάρκεια της σύνδεσης σας με τη χρήση πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).
Για την ολοκλήρωση των αγορών σας η εταιρία μας σας παρέχει τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:
Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα
Μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή του αντιτίμου των αγορασθέντων από εσάς προϊόντων μέσω του ιστοτόπου www.techgiveaways.gr με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας. Όταν επιλέγετε την πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας στο πεδίο πληρωμών η διαχείριση της πληρωμής σας πραγματοποιείται από τη viva wallet, μέσω της οποίας μπορείτε να ολοκληρώσετε με ασφάλεια και ευκολία την παραγγελία σας. Γίνονται δεκτές οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard, Maestro, JCB, American Express και Diners.
Η πραγματοποίηση πληρωμής μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας δεν επιφέρει καμία πρόσθετη χρέωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την αγορά σας, τους τρόπους πληρωμής και την διεξαγωγή των διαγωνισμών – κληρώσεων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο +30 697 572 0734, είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@techgiveaways.gr .
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

0
    0
    ΛΑΧΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ E-SHOP
    Scroll to Top